کمپین فروش

کمپین فروش، تاکتیکی است که توسط سازمان ها و کسب و کارها برای افزایش میزان تقاضا برای خدمات و محصولات خاص در دوره ای کوتاه استفاده می شود. قسمت فروش و کارکنان بیشتر از استراتژی‌های مهم فروش برای تشویق مصرف‌کنندگان به خرید کالا و کمک در افزایش درآمد کلی شرکت استفاده می‌کنند.

شرکت ها و مشاغل اغلب از کمپین های فروش برای افزایش سرعت درآمد و جذب مشتریان جدید استفاده می کنند. یک کمپین فروش می تواند به خوبی به ایجاد تقاضای زیاد و علاقه برای کالاها یا خدمات کمک کند. هنگام ایجاد یک کمپین فروش، می توانید از فهم عمیق تری از فرآیند توسعه کمپین با تعیین هدف و استفاده از استراتژی های فروش جذاب بهره مند شوید.

در این مقاله، توضیح می‌دهیم که کمپین فروش چیست و در چه زمانی باید از آن استفاده کرد.

کمپین فروش چیست؟

کمپین فروش، یک تاکتیک استراتژیک که توسط کسب و کارها و سازمان‌ها به منظور افزایش تقاضا برای محصولات و خدمات خاص در یک دوره زمانی کوتاه استفاده می‌شود. بخش‌های فروش و کارکنان معمولا از استراتژی‌های فروش مهم برای ترغیب مشتریان به خرید و کمک به افزایش درآمد کلی شرکت استفاده می‌کنند. کمپین‌های فروش معمولا بر روی اهداف کوتاه مدت و هدفمند تمرکز دارند که می‌توانند به سرعت به آن‌ها دست یابند و در نهایت به منفعت شرکت در بلندمدت کمک کنند.

زمان استفاده از کمپین فروش

شرکت ها و مشاغل با توجه به دلایل مختلف از کمپین های فروش بهره می‌برند. اما قبل از تصمیم‌گیری برای اجرای یک کمپین فروش، بهتر است با بخش‌های مختلف شرکت صحبت کنید و ارتباط بین اوج فروش و زمان‌های خاصی از سال را بررسی کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا بهترین زمان را برای اجرای کمپین تشخیص دهید و متوجه بشید که چگونه می‌توانید درآمد را در فصول پربازدید افزایش دهید یا در فصول کم بازدید فروش کلی خود را ارتقا دهید.

دلایل شروع یک کمپین فروش

دلایل شروع یک کمپین فروش می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
  • تبلیغ یک کالا یا محصول جدید
  • افزایش درآمد
  • تبلیغ یک رویداد یا راه اندازی یک رویداد در آینده
  • افزایش ارتباط و تعامل با مشتری
  • توسعه آگاهی ها از برند
  • دریافت بازخورد مشتریان و یا کاهش مازاد موجودی

چگونه یک کمپین فروش ایجاد کنیم؟
در ادامه فهرستی از مراحلی ذکر شده است که می‌توانید برای ایجاد یک کمپین فروش استفاده کنید:
 
مصرف کننده هدف را درک کنید
شناخت و درک مصرف کننده هدف می‌تواند به شما در کاهش بودجه کلی پروژه کمک کرده و در عین حال اثربخشی کمپین را افزایش دهد. با داشتن اطلاعاتی مانند سن، شغل و علایق مصرف کنندگان، شما قادر خواهید بود عناصر کمپین را تنظیم کنید و آن‌ها را با جمعیت شناسی هر مشتری هماهنگ سازی کنید.

 همچنین، شناخت و درک مصرف کننده به شما کمک می‌کند تا مکان‌های مناسب برای ارسال تبلیغات را درک کنید. به عنوان مثال، اگر محصولی را تبلیغ می‌کنید که برای مسافران مفید است، ایجاد تبلیغات رادیویی یا پادکست ممکن است اثربخش‌تر باشد. اما فروش به نسل جوان ممکن است از طریق ایمیل یا تبلیغات دیجیتال بهتر نتیجه بدهد.
 
هدف گذاری کنید
تعیین اهداف برای کمپین فروش می‌تواند بر استراتژی فروشی که استفاده می‌کنید، تأثیر گذارد و در کل موفقیت کمپین را اندازه‌گیری کند. هنگام تعیین اهداف، از جزئیات خاصی استفاده کنید تا بتوانید وضعیت کمپین را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که توانایی آن برای رسیدن به هدف را دارد. به عنوان مثال، اگر هدف شما برای کمپین، ایجاد 15000 دلار درآمد اضافی در طول دو ماه است، اگر در سه هفته اول فقط 5000 دلار درآمد داشته باشید، احتمالاً هنوز هم می‌توانید هدف را به دست آورید.

استراتژی را تعیین کنید
در هنگام انتخاب استراتژی برای کمپین فروش خود، باید مشخص کنید که هر استراتژی چه نیازهایی را می‌تواند برآورده کند و چگونه می‌تواند به هدف کمپین شما کمک کند.
برخی از این استراتژی ها عبارتن هستند از:
  • یکی بخری یکی می بری
  • نمونه های مجانی
  • فروش فلش
  • تخفیف ها و کدهای کوپن
  • Tripwires و محصولات با قیمت پایین
یک برنامه اقدام ایجاد کنید

برای شرکت‌ها، ایجاد یک برنامه عملیاتی بسیار مهم است. این برنامه می‌تواند در ایجاد یک جدول زمانی برای کمپین فروش کمک کند و به اعضای تیم کمپین امکان می‌دهد تا درک بهتری از راهبرد و دستیابی به اهدافشان داشته باشند. همچنین، این برنامه به مقامات و مدیران کمپین کمک می‌کند تا پیشرفت آن را دنبال کنند و بتوانند ببینند آیا نیاز به تنظیماتی برای اطمینان از موفقیت کمپین وجود دارد یا خیر.
به عنوان مثال، اگر یک شرکت قصد داشته باشد با ایجاد فروش فلش مشتریان جدید را جذب کند و درآمد بیش از 8000 دلار به دست آورد، برنامه اقدام آن‌ها ممکن است به این شکل باشد:
    • تهیه لیستی از تمام اقلام موجود برای فروش
    • ایجاد یک جدول زمانی برای فروش
    • تعیین مکان‌های آگهی فروش
    • اجرای کمپین فروش

موفقیت را بسنجید

بعد از اتمام کمپین، شما می‌توانید موفقیت خود را ارزیابی کنید و زمینه‌های بهبود را شناسایی کنید. با سنجش موفقیت پی خواهید برد که در آینده چگونه کمپین‌های مؤثرتری را ایجاد کنید و با استراتژی‌های مختلف به مشتریان خود نزدیک شوید. به عنوان مثال، اگر شرکتی از استراتژی “یکی بخر، یکی بگیر” در کمپین فروش استفاده کرده باشد، اما نتوانسته است درآمد کافی را ایجاد کند، ممکن است در کمپین بعدی استراتژی تخفیف برای کالای دوم را در نظر بگیرد.

جایزه خودت از آژانس دیجیتال مارکتینگ 360 درجه ریتم دریافت کن

  • شانس خود را برای دریافت کوپن تخفیف امتحان کنید
  • 1 چرخش برای هر ایمیل
  • بدون تقلب
شانس خودتو امتحان کن
هرگز
بعدا یادآوری کنید
نه ممنون